Organisatie en styling van evenementen

Over Manon Slomp

Wanneer je met iemand een samenwerking aangaat, is het fijn om te weten met wie je te maken hebt. Daarom vertel ik graag wat meer over mijzelf.

Mijn passie is organiseren van evenementen en het leiden van producties. Ik ben een echte regelaar en erg doelgericht. Ik pluis graag alles tot de bodem uit en breng zaken weer op orde. Ik houd ervan om bezig te zijn met overzicht maken en orde creëren. Mijn kwaliteiten zijn dat ik veel details zie, erg behulpzaam ben, gestructureerd ter werk ga weet van aanpakken. Naast mijn organisatie skills ben ik opgeleid tot styliste voor evenementen, winkel en kantoorinrichting.

Tijdens mijn eerste mbo-opleiding “Style & Design” merkte ik dat ik het erg prettig vond om te organiseren en de touwtjes in eigen handen te hebben. Daardoor ben ik de mbo-opleiding ‘Event & organisatie’ gaan volgen en dit vond ik geweldig. Sinds de start aan deze opleiding tot aan het eind heb ik met erg veel plezier gewerkt tijdens en aan diverse evenementen en projecten in verschillende functies waardoor ik heel erg veel ervaring heb opgedaan.

In 2015 ben ik gestart met mij bedrijf “Organisatie Studio” om van mijn organisatietalent en creativiteit volledig gebruik te kunnen. Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken en geniet hier elke dag van.

Nieuwsgierig naar mijn werk?

Bekijk aanbod Neem contact op


Behind the scenes