organisatiestudio-manon-enschede

Organisatie en styling van evenementen

Over Manon de Leeuw-Slomp

manon de leeuw slomp enschedeWanneer je met iemand een samenwerking aangaat, is het fijn om te weten met wie je te maken hebt.  Daarom vertel ik graag wat meer over mijzelf. Mijn naam is Manon de Leeuw-slomp. Ik ben opgeleid tot stylist en eventmanager en ben als persoon enthousiast, eerlijk en betrokken. Als event en wedding planner is het mijn passie alles in goede banen te leiden vanaf het eerste concept tot aan de uitvoering. Ik ben een echte regelaar en erg doelgericht.

Tijdens mijn opleiding tot styliste merkte ik dat ik het erg prettig vond om te organiseren en de touwtjes in eigen handen te hebben. Daarom ben ik dit verder gaan ontwikkelen door een evenementen opleiding te volgen en heb ik ervaring opgedaan tijdens zo veel mogelijk en verschillende evenementen.

Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar werkzaam als freelancer binnen de evenementen en bruiloftenbranche.

manon de leeuw slomp enschedeMijn kwaliteiten zijn dat ik erg gedetailleerd ben, erg behulpzaam ben, gestructureerd ter werk ga weet van aanpakken. Naast mijn organisatie skills ben ik opgeleid tot styliste voor evenementen en bruiloften.

Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken en geniet hier elke dag van.

Nieuwsgierig naar mijn werk?

Bekijk aanbod Neem contact op


Behind the scenes