Organisatie en styling van evenementen

Referenties

Organisatie Studio (Manon) maakte van onze huwelijksdag de meest onvergetelijke beleving.

Manon heeft prachtige ideeën, neemt je mee in haar gedachten en voegt de ideeën die jij zelf hebt toe aan een uiteindelijk fantastisch mooi resultaat. Manon neemt je ook mee in het proces, houdt contact en checkt regelmatig of zij en het bruidspaar nog op een lijn liggen.

De werkwijze waarop Manon werkt is flexibel, betrouwbaar, punctueel, met oog voor detail en professioneel. Ze is een open, uniek, mooi en eerlijk persoon die soms zelf niet ziet hoe mooi haar ideeën zijn en tot wat voor een prachtig eindresultaat dit leidt!

Bruidspaar | Bruiloft september 2018

Amateurkunstmarkt Hardenberg, in opdracht van de Cultuurkoepel Vechtdal

Al jaren werken we naar volle tevredenheid samen met de Organisatiestudio wanneer het gaat om de organisatie van Cultuurweken op Middelbare scholen en recentelijk ook bij culturele festivals. Manon stelt de juiste vragen om in korte tijd een goed beeld van de opdracht te krijgen, vervolgens voortvarend aan de slag te gaan en te eindigen bij de uitvoering van een professioneel evenement. Ze communiceert op prettige wijze, kan goed zelfstandig een klus klaren maar we kennen haar ook als een echte teamplayer in het veld.

Vivian Rodermond | Cultuurkoepel Vechtdal

Met Studio TaS hebben wij vele prettige ervaringen gehad met Manon van Organisatiestudio. Zij heeft voor verschillende grote events van ons gewerkt, zoals het beauty-event I Love Beauty (8000 bezoekers) in de Jaarbeurs Utrecht, het dancefestival Wildness Festival (12.000 bezoekers) in Zwolle, het prestigieuze charity-event Goldparty in het PEC Zwolle-stadion en vele andere events. Hierin heeft ze verschillende taken bekleed van artiestenbegeleidster tot event-manager.

Onze ervaring hierbij is dat Manon zeer georganiseerd is, flexibel, creatief, bereidwillig, oplossingsgericht, houdt het overzicht en heeft oog voor detail. Ze is zeer representatief, zeer sociaal, maar kan ook streng (duidelijk) zijn als het moet. Daarnaast is het een hardwerkende vrouw en is het zeer plezierig om met Manon samen te werken!

Studio Tas

Manon werkt erg nauwkeurig en duidelijk. Er ontstond een heldere opbouw van het event d.m.v. een overzichtelijk draaiboek.

Boaz van Tongeren | Eigenaar ROTSLAB